söndag 25 april 2010

Katinka och Philip

I lördags vigdes det här söta paret i Skanörs kyrka.....Det var en blandning mellan Norskt och Svenskt och vädret var helt enligt planerna. Vi hade beställt sol och så blev det. När jag frågade någon vecka innan var vi skulle fota om det regnade tittade Katinka på mig och sa.....det vet jag inte, det blir sol! ha ha hon hade så rätt!


När jag träffa paret hörde jag dem säga något om att de inte skulle vara bildsköna...ha ha ha. Håller inte direkt med måste jag säga!!
4 kommentarer:

 1. Jessica, du er virkelig fantastisk flink:) vi sitter her og smågråter litt både Philip og jeg. Takk for at du var med og delte litt av dagen med oss! stor kram

  SvaraRadera
 2. Fantastisk kule bilder, veldig annerledes fra de tradisjonelle så dette liker vi :)

  Får frem personligheten til Katinkan og Philip, kjempekoslig å se på :)

  SvaraRadera
 3. Guud va fina!! Ett fantastiskt brudfar och en fantastisk fotograf! Kram Hanna

  SvaraRadera