onsdag 25 augusti 2010

Familjen Åkesson

Den här söta familjen har jag ju fotograferat vid två tillfällen innan, Betty, Peter, Zack och Oliver. Sötingar är vad ni är!!!! (Och tack Peter för att du testade mina uppdrag!! Har bestämt för mig att du en gång sagt att du inte gillar när Z säger....jag kan inte......och jag hörde dig säga det, MEN DET GICK JU)2 kommentarer:

  1. Det är så kul att gå in här och titta lite då och då! Du är så duktig, Jessica! Extra glad blir jag förstås när jag hittar så fina bilder på min bror och hans familj! Måste också säga att jag gillar bröllopsbilderna (lite längre upp) på din pappa och hans fru. -Jättefina!

    SvaraRadera
  2. Tusen tack Paula!!! och lite glad måste du väl vara av att se alla gamla gymnaster igen, det är i alla fall jag:) Människor man inte ser på flera år och så får man möjlighet att träffa dem igen med deras familjer, jättekul!
    Du förresten borde det inte vara läge att skaffa facebook snart.....
    /Vi är många som saknar dig!!!

    SvaraRadera