torsdag 23 december 2010

Etikett

Ibland blir jag sugen på att göra något annat än bara foto och för någon dag sen blev det en liten etikett till en vän. Etiketter som ska pryda burkar med hemlagad sylt och annat gott......Bara att printa ut på klistermärksark på vilken skrivare som helst. Vistaprint har ju även massor av varor (visitkort, etiketter, pennor, mm) där man kan ladda upp sin egen logga eller annat och beställa hem.

2 kommentarer:

 1. Nathalie Bemerholt23 december 2010 kl. 09:29

  Finaste Clara, och finaste syster! :)

  SvaraRadera
 2. hej. jag fick tips av Lalle om din sida och dig.
  jag och min pojkvän ska gifta oss den 11-11-11 i sjöbo.
  jag älskar själv att fota men denna dag ska jag ju ge fan i det och koncentrera mig på annat ha ha
  vad tar du för att fota bröllops bilder?

  tartpalatset@live.se

  SvaraRadera