fredag 25 mars 2011

Möten...

Med fotografering som hobby har man nöjet att träffa många människor, många spännande möten och trevliga diskussioner.

Igår träffade jag Franco, en guldsmed med rötterna i Italien numera bosatt i Ystad. En varm och underbar människa som jag fatta tycke för direkt!! Franco driver tillsammans med sin son Enrico Atelje TGE i Ystad (se annonsen till höger). När det gäller ringar, diamanter och briljanter vet de här herrarna sin sak!! Allt från önskemål tills dess att du har ringarna i din hand fixar de, inga dyra mellanhänder här inte! Går du i bröllops/förlovningstankar så tveka inte att kontakta dem!!

Det är sällan jag gör reportagefotografering men oj vad kul det är!!


Jag känner för att boka en resa till Italien direkt!

2 kommentarer:

  1. Lovely!!! Du är ett proffs Jessica! Så stolt att jag känner dig! (trots att du leder skoliga)
    kram

    SvaraRadera
  2. Jag är på en Italienresa!!!!! Du bjuder :)

    SvaraRadera