lördag 2 juni 2012

Bröllop....det finns inget bättre!

Igår hade jag förmånen att få delta på Ida och Pontus härliga bröllop!! Tyvärr öste det ner när vi skulle ut och fotografera. På vägen till vårt fotoställe, som var utomhus, stanna bilen framför mig (innehållande bruden) vid det här stället. Jag trodde att det var toapaus men icke....här visa sig finnas ett helt underbart växthus som lämpa sig mycket väl för fotografering en regnig bröllopsdag. Jag blev helt förälskad i miljön!!! Tack för att ni visa mig denna guldgruva. Ska definitivt hit och ta en fika en dag oxå!!

1 kommentar:

  1. FIIINT!!! Du ska se stället när det är dukat för bröllop! Har serverat där på mängder av bröllop, en fantastisk miljö....förutom att man får ha mer en en vit skjorta med sig då risken för fågelbajs är hög;)Kram Lena Nyman

    SvaraRadera